İl Sağlık Müdürümüz Seydişehirde İncelemelerde Bulundu

Güncelleme Tarihi: 19/10/2018

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet KOÇ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Prof.Dr.Kadir Durgut, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr.Ahmet Ergin, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr.Kerim Yeşildağ ile Destek ve İdari Hizmetler Başkanımız Gökhan Arıcan, Seydişehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Ziyarette Hastane Başhekimi Op.Dr.Seyit Ali Deniz ve diğer hastane idarecileri İl Sağlık Müdürümüz ve ekibine eşlik etti.

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Koç,hastanenin genel durumu,sorunları ve yapılması planlanan değişiklikler hakkında hastane yöneticilerinden bilgi aldıktan sonra hastane hizmet alanlarını gezerek yerinde incelemelerde bulundu. Hastane çalışanları ile hasta ve hasta yakınlarının sorunlarını ve taleplerini de dinleyen İl Sağlık Müdürümüz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da küçük büyük her sorunun çözümü noktasında gereken bütün adımların atılacağını söyledi.

Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet daha sonra Seydişehir 112 Acil Servis İstasyonu ile Çavuş Sağlık Evi’ni de ziyaret ederek buralarda görev yapan sağlık çalışanlarının istek ve taleplerini dinledi.