Yeni Yılın ilk Bebeği Dünyaya Geldi

Güncelleme Tarihi: 01/01/2019

Konya’da Hatice (36) ve Caner Duran çifti, üçüncü bebeklerine 2019 yılın ilk dakikalarında kavuştu. Konya'da 2019 yılının ilk bebeği 3 kilo 360 gram olarak dünyaya gelen ’Bebek Duran ’ oldu.
Yılın ilk bebeği olan ‘Duran’ bebeğe İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Prof. Dr. Kadir Durgut, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Erkan Ataş ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serpil Arslanpınar ile diger hastane idarecileri çeyrek altın ve bebek bakım paketi hediye etti.
Anneye hediyelerini takdim ettikten sonra açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, “3 kilo 360 gram kız bebeğimiz 2019’un ilk misafiri oldu. Allah’tan hayırlı, bereketli, uzun ömürler diliyorum. Vatana millete hayırlı bir evlat olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
36 yaşındaki Hatice Duran, Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın, Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine gelerek doğumu beklemeye başladı. Sancıları artınca doğum odasına alınan genç anne saat 00.03'de normal doğumla 3 kilo 360 gram ağırlığında ve 50 santimetre boyunda bir kız çocuğu dünyaya getirdi.