İl Sağlık Müdürümüz Karapınar ve Emirgazi de İncelemelerde Bulundu

Güncelleme Tarihi: 22/03/2018

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, Karapınar ve Emirgazi İlçeleri’nde yer alan sağlık tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İlk olarak Emirgazi’de yapımı tamamlanan ve kısa bir süre içerisinde sağlık hizmeti sunmaya başlayacak olan Emirgazi Entegre ilçe Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunan Prof. Dr. Koç, hastanenin geçici kabul işlemlerinin bu hafta içerisinde başlanacağını söyledi. Emirgazi de bulunan toplum sağlığı merkezi ve 112 acil servis hizmetleri istasyonunu da ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz bu tesislerde görev yapan sağlık çalışanları ile de sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.
Emirgazi’deki inceleme ve değerlendirmelerin ardından Karapınar’a geçen Prof. Dr. Koç, burada da ilk olarak Karapınar Devlet Hastanesi’nde hastane başhekimi ve idarecileri ile bir araya geldi. Hastanede verilen sağlık hizmetleri hakkında hastane idarecilerinden bilgiler alan Prof. Dr. Koç, hastanede yeni açılmış olan palyatif servis ve açılacak olan fizik tedavi servisi ile ilgili alanlarda incelemelerde bulundu.
Hastane değerlendirmesinin ardından Karapınar 1 ve 2 Nolu aile sağlığı merkezlerine geçerek buralarda görev yapan çalışanları ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Koç, fiziki şartları oldukça kötü bir durumda olan Karapınar 2 Nolu Hacı Nuri Noyan Aile Sağlığı Merkezi için Sağlık Bakanlığı’nın ödenek ayırdığını ve bu sene içerisinde projelendirme çalışmalarının tamamlanarak ihaleye çıkılacağını söyledi.