İlçe Sağlık Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi: 27/04/2018

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Prof. Dr. Kadir Durgut, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Kerim Yeşildağ, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Tarık Acar, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Ergin, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Gökhan Arıcan, hizmet başkan yardımcıları, ilçe sağlık müdürleri, TSM başkanları, entegre ilçe devlet hastanesi başhekimleri ve müdürleri ile 3 aylık ( Ocak-Şubat-Mart )değerlendirme toplantısında bir araya geldiler.

İlçe sağlık müdürleri ve TSM başkanlarının sorunları, sağlık evi ihtiyaçları, tamirat, tadilat ve bakım talepleri ve personel ihtiyaçları gibi çok sayıda konu başlığının ele alındığı toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Koç, “ Bizler yapmış olduğumuz bu toplantılarla ihtiyaçların daha hızlı teminini sağlamayı hedeflemekteyiz. Bu nedenle sizlerin sorumlular olarak kurumlarınızda yaşadığınız sıkıntılarınızı bizlerle paylaşmanız çok önemli. Bir önce yaptığımız toplantı da aldığımız notların büyük bir kısmını çözüme kavuşturduk. Sorunları istişarelerle çözüme kavuşturma gayretimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Koç’un ardından toplantıya, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Kerim Yeşildağ,’ Üç aylık il değerlendirme’ sunumunu, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Gökhan Arıcan ‘Mali disiplin ve ihtiyaçların temini konusunda kurumsal yapının oluşturulması’ konulu sunumunu ve Başkan Yardımcısı Dr. Eser Şenkul da ‘ Personel hareketleri’ başlıklı bilgilendirme sunumunu katılımcılar ile paylaştılar. Yapılan sunumlar ile ilçe müdürlükleri, toplum sağlığı merkezleri ve entegre hastanelerimizin performansları değerlendirildi. Sunumların ardından karşılıklı soru-cevap kısmına geçildi.