Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın Konya Ziyareti
16 Mart 2019

Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca, Konya ziyaretinde çeşitli programlara katıldı; İlk olarak Selçuk Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi öğrencileri ile bir araya gelen Sağlık Bakanımız daha sonra Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Polonya’da uğradığı saldırı sonucu şehit olan Furkan Kocaman’ın cenaze namazına da katılarak aileye sabır ve başsağlığı dileyen Sağlık Bakanımız sonrasında ise Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Eski Hava Hastanesi Devir Protokolü’ imza törenine katıldı.

Eski Hava Hastanesi Devir Protokolü’nün ardından Beyşehir Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunan Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca, burada tedavi gören hastaları da ziyaret ederek ‘Geçmiş olsun’ temennilerini iletti. Sağlık Bakanımız son olarak Hüyük ilçesine giderek inşaatı tamamlanan ve kısa bir süre içerisinde açılması planlanan Hüyük Devlet Hastanesi yeni binasında incelemelerde bulundu.