Entegre Devlet Hastaneleri Değerlendirme Toplantısı
26 Mart 2019

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanlarımız, entegre devlet hastanelerimizin başhekim ve müdürleri ile İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonu’nda bir araya geldiler. Toplantının açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Koç, entegre ilçe devlet hastanelerinin tamamında yerinde incelemelerde bulunduklarını vurgulayarak, “Saha gözlemlerimiz neticesinde tespit ettiğimiz sorunların pek çoğunun giderilmiş olduğunu görmekten oldukça memnunum. Devam eden problemlerin neden çözüme kavuşturulamadığını da hep birlikte masaya yatırarak pratik çözümler üreteceğiz. 2019 yılı hedeflerimiz noktasında geldiğimiz noktayı da bu toplantımızda istişare edeceğiz” dedi.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Kerim Yeşildağ tarafından yapılan sunumda ise entegre hastanelerin istatistiki verileri değerlendirildi. İnteraktif bir şekilde devam eden toplantı da tüm katılımcılar söz alarak hastanelerindeki sıkıntıları dile getirdiler. Toplantı soru cevap kısmı ile sona erdi.