Hastane Değerlendirme Toplantılarına Devam Edildi
06 Mayıs 2019

Ereğli, Akşehir, Beyşehir, Seydişehir, Kulu, Cihanbeyli, Ilgın, Karapınar ve Çumra Devlet Hastaneleri’nin değerlendirme toplantısı, Konya İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Prof. Dr. Kadir Durgut, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Kerim Yeşildağ, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Tarık Acar, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Ergin, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Gökhan Arıcan ile başkan yardımcılarının katıldığı toplantı da hastanelerin eksik yönleri istatistikî veriler ile detaylı bir şekilde masaya yatırıldı. Düzenlenen değerlendirme toplantısında ilgili hastanelerin Başhekim, Sağlık Bakım Hizmetleri, Destek ve Kalite Müdürleri ile İdari Mali İşler Müdürleri hazır bulundular.