Sağlık Yöneticileri Çeltik ve Tuzlukçu’da Sağlık Çalışanlarını Dinledi
12 Temmuz 2019

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanlarımız Tuzlukçu ve Çeltik ilçelerinde bulunan sağlık tesislerinde incelemeler yaparak çalışanlar ile istişarelerde bulundular.

İlk olarak Tuzlukçu İlçe Devlet Hastanesi ziyareti ile programlarına başlayan Prof. Dr. Koç ve beraberindeki hizmet başkanları Tuzlukçu aile sağlığı merkezi ile Tuzlukçu 112 acil sağlık hizmetleri istasyonunda görev yapan sağlık çalışanlarını da ziyaret ederek istek ve şikâyetlerini dinlediler. İnşaatı hızla devam eden ve kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan Tuzlukçu İlçe Devlet Hastanesi inşaatında da incelemelerde bulunan Prof. Dr. Koç, “İnşaatın tamamlanması ile birlikte 112 acil sağlık hizmetleri istasyonumuz ve aile sağlığı merkezimiz de yeni binada çok daha uygun fiziki şartlarda sağlık hizmeti sunacaklar. Binanın teslimi ile birlikte gecikme yaşanmaması adına bizler şimdiden tıbbi cihaz ve tefrişat alımları için gerekli çalışmalarımıza başladık. Yeni binamız yeni tıbbi cihazlarla hizmet sunacak. Mevcut hastanemizde bulunmayan dijital röntgen cihazı da yeni hastanemiz ile birlikte Tuzlukçu halkının hizmetine sunulacak” dedi.

Tuzlukçu’da gerçekleştirilen toplantı ve ziyaretlerin ardından Çeltik ilçesine geçen Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet, Çeltik İlçe Devlet Hastanesi’nde de çalışanlarla bir araya geldiler. Prof. Dr. Koç, yaklaşık 2 yıl önce yeni binasına taşınan Çeltik İlçe Devlet Hastanesi’nde çok daha iyi şartlarda sağlık hizmeti sunulduğunu görmekten dolayı mutlu olduğunu vurguladı.

İl Sağlık Müdürü ve hizmet başkanları ile karşılıklı konuşma ve dertlerini anlatma fırsatı bulan sağlık çalışanları da toplantılardan duydukları memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.