İl Sağlık Müdürümüz Kadınhanı’nda İncelemelerde Bulundu
02 Eylül 2019

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanlarımız Kadınhanı ilçesinde bulunan sağlık tesislerinde incelemeler yaparak çalışanlar ile istişarelerde bulundular.

Kadınhanı Devlet Hastanesi’nde görev yapan çalışanlar ile toplantı yaparak fikir alışverişinde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Koç, ilçede görev yapan aile hekimleri ile de bir araya gelerek istek ve sıkıntılarını dinledi. Prof. Dr. Koç, tüm sağlık çalışanlarının söz alarak duygu ve düşüncelerini ifade ettikleri toplantıların ardından Kadınhanı Devlet Hastanesi'nden sağlık hizmeti alan hasta ve yakınlarını da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastane incelemelerinin ardından Kadınhanı İlçe Sağlık Müdürlüğü, aile sağlığı merkezi ve Kadınhanı 1 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu da ziyaret eden Prof. Dr. Koç, buralarda görev yapan sağlık çalışanları ile de istişarelerde bulunarak Kadınhanı İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin hizmet vereceği yeni bina projesinin tamamlanmak üzere olduğu müjdesini çalışanlarla paylaştı.