Kulu'ya Yapılan Sağlık Yatırımları Devam Ediyor
26 Ağustos 2019

KULU’YA SAĞLIK YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç hizmet başkanlarımız ile birlikte Kulu ilçesinde bulunan sağlık tesislerinde incelemeler yaparak çalışanlar ile istişarelerde bulundu.

Kulu Devlet Hastanesi’nde tüm hizmet birimleri ve çalışanlarla toplantı yaparak fikir alışverişinde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, ilçede görev yapan aile hekimleri ile de bir araya gelerek istek ve şikâyetlerini dinledi. Prof. Dr. Koç, tüm sağlık çalışanlarının söz alarak duygu ve düşüncelerini ifade ettikleri toplantılarda, 2017 yılında hizmete açılan ek hizmet binasına ek olarak, ömrünü tamamlamış olan ana hizmet binasının yıkılarak yerine yapılacak olan 75 yataklı yeni hizmet binasının proje çalışmalarının devam ettiğinin ve ilçe sağlık müdürlüğü ile aile sağlığı merkezi olarak hizmet verecek olan yeni binanın yatırım planlamalarına alındığı müjdesini verdi. Prof. Dr. Koç toplantıların sonrasında Kulu Devlet Hastanesi'nden sağlık hizmeti alan hasta ve yakınlarını da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastane incelemelerinin ardından Kulu İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi ve Kulu İlçesinde bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını da ziyaret eden Prof. Dr. Koç, buralarda görev yapan sağlık çalışanları ile sunulan sağlık hizmetleri hakkında istişarelerde bulundu.