İl Sağlık Müdürümüz Altınekin’de İncelemelerde Bulundu
04 Eylül 2019

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanlarımız Altınekin ilçesinde bulunan sağlık tesislerinde incelemeler yaparak çalışanlar ile istişarelerde bulundular. Altınekin İlçe Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları ve ilçede görev yapan aile hekimleri ile toplantı yaparak Altınekin programına başlayan Prof. Dr. Koç ve beraberindeki hizmet başkanları yapılan toplantıda tüm çalışanlara söz hakkı vererek istek ve sıkıntılarını dinlediler

Sağlık Bakanlığı’nın Altınekin’e çok önemli bir yatırım yaparak böylesine güzel bir hastaneyi vatandaşların hizmetine sunduğunu hatırlatan Prof. Dr. Koç, “Devletimiz buraya çok önemli bir yatırım yaparak bizlere önemli bir sorumluluk yüklemiştir. Bizlere düşen de hastanemizi rolüne en uygun şekilde çalıştırabilmek ve vatandaşlarımıza nitelikli sağlık hizmetini sunabilmektir” dedi. Prof. Dr. Koç, Altınekin ve diğer entegre hastanelerin tamamında röntgen ve laboratuvar hizmetlerinin 24 saat esasına göre hizmet sunması için gerekli çalışmaları yaptıklarını da vurguladı.

Hastane incelemelerinin ardından Altınekin 1 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ederek programına devam eden Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet, Akıncılar Aile Sağlığı Merkezi ve Dedeler Sağlık Evi’nde de incelemelerde bulunarak Altınekin programını tamamladılar.