İl Sağlık Müdürümüz Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük İlçelerinde İncelemelerde Bulundu
11 Eylül 2019

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanlarımız Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinde bulunan sağlık tesislerinde incelemeler yaparak çalışanlar ile istişarelerde bulundular.

Bozkır Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları ile düzenlenen toplantıda bir araya gelen Prof. Dr. Koç ve beraberindeki hizmet başkanları, tüm çalışanların söz hakkı aldığı programda istek ve şikâyetleri dinledi. Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet daha sonra hastaneyi de gezerek hasta ve yakınları ile sohbet ettiler. Bozkır Devlet Hastanesi incelemelerinin ardından Bozkır 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu ve Bozkır Toplum Sağlığı merkezini de ziyaret eden Prof. Dr. Koç, burada görev yapan sağlık çalışanları ile de sohbet etti. Prof. Dr. Koç. Bozkır’a yaptırılması planlanan ve proje aşamasında olan ilçe sağlık müdürlüğü ve Üçpınar aile sağlığı merkezi hakkında da çalışanlara bilgiler verdi.

Bozkır ilçe sağlık tesisi değerlendirmesinin ardından Ahırlı ilçesine geçen Prof. Dr. Koç ve başkanlar burada da Ahırlı İlçe Sağlık Müdürlüğü, Ahırlı Aile Sağlığı Merkezi ve Ahırlı 112 acil servis istasyonunda görev yapan sağlık çalışanları ile düzenlenen toplantılarda bir araya geldiler. Ahırlı ilçesine yapılacak olan sağlık projelerinin değerlendirildiği toplantılarda sağlık çalışanları da istek ve şikâyetlerini dile getirdiler.

Ahırlı ilçesinden sonra Yalıhüyük ilçesine geçen Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları Ahırlı İlçe Sağlık Müdürlüğü, toplum sağlığı merkezi ve aile sağlığı merkezinde yapılan toplantılarda da sağlık çalışanları ile buluşarak istişarelerde bulundular. Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül ile de ilçe sağlık müdürlüğünde bir araya gelen Prof. Dr. Koç, sağlığa verdiği destek nedeni ile belediye başkanına teşekkür etti.

Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları, Sarıoğlan 2 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile Sarıoğlan Aile Sağlığı Merkezi’nde de incelemelerde bulunarak, buralarda görev yapan sağlık çalışanlarının talep ve şikâyetlerini dinleyerek programlarını tamamladılar.

İl Sağlık Müdürü ve hizmet başkanları ile karşılıklı konuşma ve dertlerini anlatma fırsatı bulan sağlık çalışanları da toplantılardan duydukları memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.