Sağlık Yöneticileri Beyhekim Devlet Hastanesinde Sağlık Çalışanlarını Dinledi
09 Ekim 2019

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkan ve yardımcılarımız ile birlikte Beyhekim Devlet Hastanesi’nde görev yapan çalışanlar ile ayrı ayrı düzenlenen toplantılarda bir araya geldiler. 24 ilçede tamamlanan değerlendirme toplantılarının ardından Konya merkezde bulunan hastanelerde görev yapan sağlık çalışanları ile bir araya gelmeye başlayan Prof. Dr. Koç ve beraberindeki hizmet başkanları Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin ardından Beyhekim Devlet Hastanesi’nde çalışanlarla buluştular.

Beyhekim Devlet Hastanesi değerlendirme programına hastanede görev yapan temizlik çalışanları ile toplantı yaparak başlayan Prof. Dr. Koç ve beraberindeki hizmet başkanları bu toplantının ardından Güvenlik, yemekhane, klinik destek ve teknik hizmetler personeli ile bir araya geldiler. Günün 3.toplantısını ebe ve hemşireler ile yapan Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları bu toplantının ardından ise hastanede görevli hekim ve eczacılar ile istişarelerde bulundular. Günün son toplantısını tıbbi sekreterlere ayıran Prof. Dr. Koç bu toplantının sonunda da hastanedeki birim ve klinikleri gezerek tedavi gören hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Beyhekim Devlet Hastanesi’nde sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek, ihtiyaçları ve sorunları tespit etmek amacıyla birim birim değerlendirme toplantıları yaptıklarını vurgulayan Prof. Dr. Koç,  “Konya sağlığı adına hizmet sunan her birim bizler için önemlidir. Hiçbiri diğerinden daha geri değildir. Bu nedenle bütün çalışanlarımızı dinleyelim, bütün birimlerimizle bir araya gelelim ve yaşanılan aksaklıkları konuşalım istedik” şeklinde konuşarak yapılan toplantıların önemine değindi.

İl Sağlık Müdürü ve tüm hizmet başkanları ile karşılıklı konuşma ve dertlerini anlatma fırsatı bulan sağlık çalışanları da toplantılardan duydukları memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.