Sağlık Yöneticileri Cihanbeyli’de Sağlık Çalışanları İle Buluştu
11 Aralık 2019

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkan ve yardımcılarımız ile birlikte Cihanbeyli’de bulunan sağlık tesislerinde görevli çalışanlarla ayrı ayrı düzenlenen toplantılarda bir araya gelerek, Cihanbeyli sağlığını masaya yatırdılar. İl Sağlık Müdürümüz, Cihanbeyli Kaymakamı Mustafa Kutlu’yu da makamında ziyaret ederek, Cihanbeyli sağlığı adına yapılması planlanan projeler konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Konya merkezde ve tüm ilçelerde olduğu gibi Cihanbeyli İlçesi’nde de sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek, ihtiyaçları ve sorunları tespit etmek amacıyla birim birim değerlendirme ve istişare toplantıları yaptıklarını vurgulayan Prof. Dr. Koç, “Konya sağlığı adına hizmet sunan her birim bizler için önemlidir. Hiçbiri diğerinden daha geri değildir. Bu nedenle bütün çalışanlarımızı dinleyelim, bütün birimlerimizle bir araya gelelim ve yaşanılan aksaklıkları konuşalım istedik. Cihanbeyli ilçemizde Başhekim önderliğine yeni bir vizyon ortaya konulmuş olduğunu görmek de bizleri mutlu etti.  İnşallah Cihanbeyli ilçemiz yeni dönemde çok daha nitelikli sağlık hizmetini vatandaşlarımıza sunacaktır ” dedi.

Cihanbeyli Devlet Hastanesi’nde sunulan sağlık hizmetleri çeşitliliğinin ve kalitesinin artması adına önemli projeleri hayata geçireceklerini belirten Prof. Dr. Koç, “Yeniceoba Aile Sağlığı Merkezi tamamlandı ve yeni yılda hizmete açılacak. 2020 yılı başında da inşallah hayırseverimizin desteği ile Cihanbeyli merkezde yeni bir aile sağlığı merkezi yapacağız. Bunun yanı sıra Cihanbeyli ilçe sağlık müdürlüğümüzün bulunduğu arsa üzerinde de yeni projemiz için arsa genişletme çalışmaları tamamlandı. Burada da ilçe sağlık müdürlüğü ile aile sağlığı merkezimiz için proje çalışmaları devam ediyor. Ayrıca 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu ihalemizde çok kısa bir süre içerisinde yapılacak” diyerek Cihanbeyli’nin yeni sağlık tesisleri ile çok daha güzel bir seviyeye çıkacağını söyledi.

Cihanbeyli Devlet Hastanesi değerlendirme programına hastanede görev yapan hekim ve eczacılar ile toplantı yaparak başlayan Prof. Dr. Koç ve beraberindeki hizmet başkanları bu toplantının ardından ise hemşire, ebe ve sağlık memurları ile bir araya geldiler. Günün 3.toplantısını tıbbi sekreter, güvenlik, yemekhane, klinik destek ve teknik hizmetler personeli ile yapan Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet günün 4.  ve son toplantısını ise Cihanbeyli ilçesinde görev yapan aile hekimleri ile gerçekleştirdiler. Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları toplantıların tamamlanmasının ardından Cihanbeyli İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek İlçe Sağlık Müdürü Mehriban Eryavuz’dan bilgi aldılar.