Entegre Devlet Hastaneleri Değerlendirme Toplantısı
16 Ocak 2020

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanlarımız, entegre devlet hastanelerimizin başhekim ve müdürleri ile İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonu’nda bir araya geldiler. Toplantıda 2019 yılı değerlendirilmesi yapılırken 2020 yılında yapılması planlanan hedefler masaya yatırıldı.

Sağlığın bir ekip işi olduğunu vurgulayarak konuşmasına başlayan Prof. Dr. Koç, “Entegre hastanelerimiz 2019 yılı içerisinde çok önemli mesafeler kat ettiler. Bu hastanelerimizde laboratuvar ve röntgen hizmetleri 7/24 esasına uygun bir hale getirildi. İl Sağlık Müdürlüğü olarak hiçbir sağlık tesisimizde hizmet aksaması yaşanmasını istemiyoruz” şeklinde konuşarak hastane idarecilerine uyarılarda bulundu.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı’nda Uzman olarak görev yapan Dr. Aykut Emre Yıldırım tarafından yapılan sunumda ise entegre hastaneler istatistiki verileri ve hastanelerin ihtiyaçları değerlendirildi. İnteraktif bir şekilde devam eden toplantı da tüm katılımcılar söz alarak hastanelerindeki sıkıntıları dile getirdiler. Toplantı soru cevap kısmı ile sona erdi.