Konya Şehir Hastanesi Bahçesinde 5000 Fidan Toprakla Buluştu
20 Şubat 2020

2020 yılı içerisinde hizmete açılması planlanan Konya Şehir Hastanesi’nde 5000 fidan toprakla buluşturuldu. Kamu-Özel işbirliği modeli ile hizmet sunacak olan Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Konya Valimiz Sayın Cüneyit Orhan Toprak ve beraberindeki protokol üyeleri hastane incelemelerin ardından Şehir hastanesi bahçesine, İl Sağlık Müdürlüğü ve yüklenici YDA Firması koordinasyonu ile Konya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından temin edilen fidanları diktiler.

Fidan dikme törenine Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın yanı sıra Konya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fidan Yüksel, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Orman Bölge Müdürü Cafer Bal, YDA İnşaat Genel Koordinatörü Necip Atay, İş- Kur İl Müdürü Emrah Keleş, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hülya Şevik, Tarım İl Müdürü Ali Ergin, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İbrahim Akyüz, Orman ve Su İşleri Bölge Müdür Vekili Mustafa Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, SGK İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, YDA firma yönetici ve çalışanları ile merkez ve ilçe hastanelerin başhekimleri katıldı.