Hastaneler ‘Yeni Normal’ Döneme Hazırlanıyor
29 Mayıs 2020

Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 1 Haziran 2020’den sonra Covid-19 pandemi süreci normalleşme planı kapsamında, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanlarımız Konya il merkezinde hizmet sunan kamu ve üniversite hastanelerinin başhekimleriyle İl Sağlık Müdürlüğü konferans salonunda bir araya geldiler. Coranavirüs ile mücadelede son durumun istatistiksel veriler eşliğinde ele alındığı toplantı da hastanelerde yeni normalleşme sürecine nasıl geçilmesi gerektiği konusu istişare edildi.

Yapılan ilk toplantının ardından İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanlarımız, Konya merkez ve ilçe devlet hastanelerimiz ile özel hastanelerin başhekimleriyle de telekonferans görüşmesi gerçekleştirerek hastanelerin ‘yeni normal’ döneme uygun hizmet sunabilmeleri adına almaları gereken önlemleri masaya yatırdılar.