Başhekimlerle Coronavirüs Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
18 Ağustos 2020

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç kamu, üniversite ve özel hastanelerin başhekimleri ile İl Sağlık Müdürlüğü konferans salonunda bir araya geldi. Toplantıda Prof. Dr. Koç, Pandemi ile ilgili güncel durum, yapılan çalışmalar ve Covid-19 hasta tedavisi ve yönetimi ile ilgili olarak açıklanan yeni algoritmaları sağlık tesisi yöneticileri ile paylaştı.

İl Sağlık Müdürlüğü çalışmaları hakkında da bilgi veren Prof. Dr. Koç, Pandemi Danışma  Merkezi, Pandemi Evde Takip Merkezi ve Pandemi Çözüm Merkezi konusunda bilgilendirmelerde bulunan Prof. Dr. Koç, müdürlüğümüz bünyesinde kurulan Pandemi Koordinasyon Merkezi  ile kamu hastaneleri, üniversite ve özel hastanelerle yapılan koordinasyon ile birlikte servis ve yoğun bakım yatak takibinin anlık olarak yapılarak problem yaşanmaması için büyük çaba sarf ettiklerini ve ilimizde  test, ilaç, servis yatağı ve yoğun bakım yatağı konusunda sıkıntı yaşanmadığını belirtti.

Covid-19 ile mücadele noktasında sahada yaşanan sorunların ve çözüm önerilerin de konuşulduğu toplantı, başhekimlerin interaktif katımıyla devam etti. Prof. Dr. Koç,  İl genelinde pandemi mücadelesinde verdikleri destek ve gayretlerinden dolayı tüm yönetici ve fedakâr sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

• 1.jpeg
  • 2.jpeg