Genel Başkan Yardımcısı Usta ve Milletvekili Ağralı’dan Hastane Ziyaretleri
04 Eylül 2020

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı il merkezinde sağlık hizmeti sunan kamu hastanelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundular. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç’un da hazır bulunduğu ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcısı Usta ve Milletvekili Ağralı ziyaretlerine Konya Şehir Hastanesi ile başladılar. Genel Başkan Yardımcısı Usta ve Milletvekili Ağralı, Şehir Hastanesi’nde sunulan sağlık hizmetleri ve işleyiş hakkında hastane idarecilerinden bilgi aldılar.

Şehir Hastanesi ziyaretinin ardından Konya Numune Hastanesi, Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ve son olarak da Beyhekim Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Usta ve Milletvekili Ağralı, hastane idarecileri nezdinde pandemi boyunca fedakârca hizmet sunan salık çalışanlarına teşekkür ettiler.