İl Sağlık Müdürümüz Doğanhisar’da İncelemelerde Bulundu
09 Temmuz 2021

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanlarımız Doğanhisar’da bulunan sağlık tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Doğanhisar Kaymakamı Anıl Adıgüzel ile de bir araya gelen Prof. Dr. Koç ve beraberindekiler Doğanhisar’da sunulan sağlık hizmetleri, pandemi ve aşılama çalışmalarındaki gelinen son durumu değerlendirdiler.

Doğanhisar ilçesinde yer alan sağlık tesislerinde incelemelerde bulunan Prof. Dr. Koç, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Necmi Kılınç, Doğanhisar Toplum Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Sinan Uguz ve Hastane Müdürü Ahmet Demirelli ile bir araya gelerek sağlık idarecilerinden beklentilerini dile getirdi. Doğanhisar Devlet Hastanesi’nde fiziki ortamın yapılan tadilat ve düzenlemelerle birlikte son derece modern bir hale geldiğini görmekten dolayı mutlu olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Koç, “Pandemi döneminde başlanılan ve hasta mağduriyeti yaşanmadan kaliteli bir şekilde tamamlanarak yeni bir görünüme kazanan hastanemizde sağlık hizmet sunumu artık çok daha güzel imkânlarla yapılabilmektedir” şeklinde konuştu.

Doğanhisar Devlet Hastanesi incelemelerinin ardından Prof. Dr. Koç, Kaymakam Adıgüzel ve beraberindeki hizmet başkanları ile birlikte Doğanhisar Toplum Sağlığı Merkezi ve Doğanhisar 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu da ziyaret ederek görev başında bulunan sağlık çalışanları ile istişarelerde bulundular.