Cihanbeyli Sağlık Projeleri Vatandaşları Memnun Ediyor
06 Ağustos 2021

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve beraberindeki hizmet başkanları, Cihanbeyli Devlet Hastanesi başta olmak üzere ilçede sağlık hizmeti sunan sağlık tesislerinde incelemelerde bulundular. Cihanbeyli Kaymakamı Remzi Demir’i de makamında ziyaret eden Prof. Dr. Koç, Cihanbeyli sağlığı adına yapılabilecek yeni projeler konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Cihanbeyli İlçe Sağlık Müdürlüğü ve yakın bir zaman önce açılarak hizmet sunmaya başlayan Gülpaşa İbrahim Çaybaşı Aile Sağlığı Merkezi ziyaretleri ile Cihanbeyli programına başlayan Prof. Dr. Koç, buralarda görev yapan sağlık çalışanları ile sohbet ederek sıkıntılarını ve çözüm önerilerini dinledi. İlçe sağlık müdürlüğü ve aile sağlığı merkezi ziyaretlerinin ardından Cihanbeyli Devlet Hastanesi’ne geçen Prof. Dr. Koç, hastanede sunulan sağlık hizmetleri ve yapılan yeni çalışmalar ile ilgili olarak Hastane Başhekimi Uz. Dr. Abidin Baran’dan bilgi aldı. Hastanede görev yapan doktorlar ile de hastane toplantı salonunda bir araya gelen Prof. Dr. Koç, yapmış oldukları çalışmalar ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Cihanbeyli Devlet Hastanesi’nde sunulan sağlık hizmeti kalitesinin her geçen gün artmaya devam ettiğini görmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Prof. Dr. Koç, “Hastanemiz içerisinde yapılan değişikliklerin ve tadilatların hastaneden hizmet alan vatandaşlarımızı memnun etmesi ve sağlık hizmeti çeşitliliğinin artması bizleri de sevindirmektedir. Hastanemiz, kan alma ünitelerinden eczanesine, polikliniklerinden yataklı servis odalarına, diş polikliniklerinden toplantı odasına, yemekhanesinden çamaşırhanesine kadar yenilendi.” diyerek hastanenin hemen hemen her noktasında hastane yönetimi ile birlikte planlanan projelerin hayata geçirildiğini belirtti. Prof. Dr. Koç, ilçe sağlık müdürlüğü, aile sağlığı merkezi ve sağlıklı hayat merkezinin de içerisinde barındıran projenin de hayata geçirilmesi ile birlikte Cihanbeyli’de 1. basamak sağlık hizmeti sorununun tamamen çözüme kavuşacağını söyledi. Prof. Dr. Koç, projenin tamamlanması ile birlikte hem çalışan memnuniyetinin hem de hasta memnuniyetinin daha da üst seviyelere çıkacağını ifade etti.

Cihanbeyli programı kapsamında Kaymakam Remzi Demir ile de bir araya gelen Prof. Dr. Koç, Cihanbeyli ilçesinde sunulan sağlık hizmetleri, pandemi ve aşılama çalışmalarında gelinen son durumu değerlendirdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Demir, günün anısına İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Koç’a hediye takdim etti.