Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı (Adana Çukurova Üniversitesi Hastanesi)
20 Eylül 2021

Çukurova Üniversitesi Hastanesi tarafından 15.11.2021 - 24.12.2021 tarihleri arasında ''Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı'' düzenlenecektir. Söz konusu sertifikalı eğitim programına Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Standartları' nın 6. maddesindeki katılımcı niteliklerinde belirtildiği üzere yoğun bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilecektir. Başvuru formu, (Hastane Yöneticisi ile Sağlık Bakım HizmetleriMüdürü onaylı), ünvanıyla ilgili diploma fotokopisi (aslı gibidir onaylı), nüfus cüzdanı fotokopisi,hemşire yetkili ebe ise yetki belgesi, yoğun bakımda çalıştırılması planlanan personel ise görev yaptığı hastanenin yoğun bakımda çalıştırılmasının planlandığına dair üst yazısı ile birlikte 11.10.2021 ile 28.10.2021 tarihleri arasında ilgili hastaneye başvuru yapmaları gerekmektedir.