İl Sağlık Müdürümüz Sarayönü’nde İncelemelerde Bulundu
09 Aralık 2021

İlçe ziyaretlerine devam eden İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ve beraberindeki hizmet başkanlarımız Sarayönü ilçesinde bulunan sağlık tesislerinde incelemelerde bulundular.

Sarayönü Toplum Sağlığı Merkezi ziyareti ile ilçe değerlendirmesine başlayan Prof. Dr. Koç, görev başındaki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Sarayönü Toplum Sağlığı Mrkezi Başkanı Dr. Şükrü Serhat Kaya’dan ilçede sunulan sağlık hizmetlerinin güncel durumu hakkında bilgi alan Prof. Dr. Koç, aile sağlığı merkezi ve 112 acil sağlık hizmetleri istasyonlarını da ziyaret ederek görev yapan sağlık çalışanları ile sohbet etti.

Sarayönü Toplum Sağlığı Merkezi’nde yapılan inceleme ve değerlendirmelerin ardından Sarayönü Devlet Hastanesi’ne geçen Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet burada da Hastane Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay’dan hastanede sunulan sağlık hizmetleri ve yapılan yeni çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldılar. Hastanede görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarını da mesai başında ziyaret ederek sohbet eden Prof. Dr. Koç, özverili çalışmalarından dolayı tüm çalışanlara teşekkür etti. Ziyareti sırasında tedavi gören hastalar ile de bir araya gelen Müdürümüz, durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.