4. Terapötik Aferez Sertifikalı Eğitim Programı Hk. / Ankara Üni. İbni Sina Hastanesi
16 Kasım 2022

İlimiz Ankara Üniveristesi İbni Sina Araştırma ve Uygulama Hastanesi Terapötik Aferez Merkezi bünyesinde 12.12.2022 - 20.01.2023 tarihleri arasında “4.Terapötik Aferez Sertifikalı Eğitim Programı” düzenlenecek olup; başvurular 05.12.2022 tarihi mesai bitimine kadar Ankara Üniveristesi İbni Sina Araştırma ve Uygulama Hastanesi Terapötik Aferez Merkezi (aynı zamanda aferezysn@gmail.com mail adresine) yapılacaktır.

Söz konusu Eğitim Programına katılmak isteyen personelin ekte yer alan Söz konusu Eğitim Programına, 31.07.2019 tarihli ve 30848 sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren "Terapötik Aferez Merkezleri ve Üniteleri  Hakkında Yönetmelik"in 9. maddesinde belirtilen unvan ve mezuniyet şartlarına haiz olan personel başvuru yapabilecektir. (Başvuru Formu'nu eksiksiz doldurduktan sonra diplomasının ön ve arka yüz fotokopisi (Aslı gibidir onaylı), kimlik fotokopisi ve hali hazırda terapötik aferez birimlerinde çalışmayan ancak sertifikalandırıldıktan sonra çalıştırılması planlanan personel için konuya ilişkin kurum yazısını ekleyerek).

Program Sorumlusu: Yasin YILDIRIM - Nihal KAPLAN CÖNGER

Mail :aferezysn@gmail.com