10.900 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI YERLEŞTİRME LİSTESİ
12 Haziran 2023

Çalışma Yüzeyi 1@4x.png

SAĞLIK BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI 11.317 İŞÇİ ALIMI

KONYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KURA İLANI

Bakanlığımız taşra teşkilatında, 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 10.900 sürekli işçi kadrosuna “Temizlik Görevlisi, Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi, Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı(Hastane), Hasta Karşılama ve Yönlendirme,” mesleklerinde 25-26 Nisan 2023 tarihinde noter huzurunda çekilen kura sonrası atanmaya hak kazanan adaylar asil ve yedek olarak ilan edilmiş ve kura neticesinde atamaya asil olarak hak kazananların başvuru evrakı 02-22-05.2023 tarihleri arasında komisyonumuz tarafından teslim alınmış ve belgeleri incelenmiştir.

Bakanlığımız tarafından ilimiz Konya Sosyalleştirme Bölgesine atanan personel için yerleştirme işlemleri münhal kadrolar çerçevesinde adayların başvuru esnasında vermiş oldukları mazeret ve tercih durumlarına göre yapılmış olup kadro sayısından fazla başvuru olması/münhal kadro olmaması sebebiyle belirlenen kadrolara yerleştirme işlemleri 15/06/2023 tarihinde noter huzurunda çekilecek kura sonucunda belirlenecektir.

Çekilen kura neticesinde aynı unvan ve branşta bulunan personelin kendi aralarında yer değişikliği (becayiş) yapmalarına olanak sağlanacak olup; ilgililerin talep dilekçeleri 16.06.2023 mesai bitimine kadar toplanacaktır.

İşbu ilan; evrakların incelenmesi neticesinde yerleşmeye hak kazananlar için tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

KURA İÇİN BELİRTİLEN GÜN VE SAATTE İLGİLİ PERSONELİN HAZIR OLMASI GEREKMEKTEDİR. SÖZ KONUSU KURA TARİH VE SAATİNDE HAZIR BULUNMAYAN PERSONELİN GÖREV YERİ NOTER YETKİLİLERİ TARAFINDAN GIYABINDA ÇEKİLECEKTİR.

NOT: KURA İŞLEMİ MÜNHAL KADRO, KOMİSYON TARAFINDAN DOĞRUDAN YERLEŞTİRME, MAZERET (EŞ, SAĞLIK) VE TERCİHİNE YERLEŞENLER DIŞINDA KALAN PERSONEL İÇİN GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

BAKANLIĞIMIZIN ÇEKİRDEK KAYNAK YÖNETİM SİSTEMİNE (ÇKYS) DÜŞMEYEN VE YEDEK ADAYLARIN BAŞVURUSU İÇİN MÜDÜRLÜĞÜMÜZ WEB SAYFASINDA AYRICA DUYURU YAYINLANACAKTIR.

 

 

Kura Tarihi: 15/06/2023 Saat: 10.00

Kura Yeri: Konya İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu

 


10.900 İŞÇİ ALIMI DUYURU LİSTESİ.xlsx