10.900 İŞÇİ ALIMI NOTER KURASI SONUCU ATANAN PERSONEL İLANI

Çalışma Yüzeyi 1@4x.png

SAĞLIK BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLTI 10.900 İŞÇİ ALIMI

KONYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ NOTER KURASI SONUCU ATANAN PERSONEL İLANI

Bakanlığımız taşra teşkilatında, 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 10.900 sürekli işçi kadrosuna “Temizlik Görevlisi, Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi, Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı(Hastane), Hasta Karşılama ve Yönlendirme ” mesleklerinde Bakanlığımız tarafından 25-26 Nisan 2023 tarihinde noter huzurunda çekilen kura sonrası atanmaya hak kazanan adaylar asil ve yedek olarak ilan edilmiş ve kura neticesinde atamaya asil olarak hak kazananların başvuru evrakları 02-22 Mayıs 2023 tarihleri arasında komisyonumuz tarafından teslim alınmış ve belgeleri incelenmiştir.

Bakanlığımız tarafından ilimiz Konya Sosyalleştirme Bölgesine atanan personelin katılımı ile 15.06.2023 tarihinde 1. Noter Huzurunda kura çekilmiştir.

Çekilen kura neticesinde yerleşen adayların listesi ektedir.

Kura sonrası becayiş talebinde bulunan personelin işlemleri 16.06.2023 tarihi 17.00 mesai bitimine kadar gerçekleştirilecek olup; Asil Adayların Göreve Başlama Tarihi ile İlgili Duyuru ve Yedek Adayların Evrak Alım Süreci İle İlgili Duyuru Bilahare Müdürlüğümüz internet sitesinde ayrıca yayınlanacaktır.

10.900 İŞÇİ ALIMI YERLEŞTİRME LİSTESİ 15.06.2023.pdf