Yeni Yılın İlk Bebeği Dünyaya Geldi
01 Ocak 2024

Konya'da yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen bebeğe "Amine" ismi verildi. Şehrimizde 2024 yılının ilk bebeği Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde doğdu.

Kezban ve Halil İbrahim çiftinin Amine ismini verdikleri bebekleri 3 kilo 750 gram ağırlığında doğdu. Saat 00:01'de dünyaya gözlerini açan bebek ile annesinin sağlık durumunun oldukça iyi olduğu belirtildi.

Uyanık çifti, 22 yıllık evliliklerinde 3'üncü çocuklarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı.

Aileyi hastanede ziyaret eden Konya Valisi Vahdettin Özkan ve İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç,  aileye altın hediye ederek bebeğe sağlıklı ve uzun ömür dilediler.

İl Sağlık Müdürümüz sonrasında Hastane Başhekimi Uz. Dr. Semra Arıbaş ile birlikte hastane acil servisinde mesai başında olan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Muayene için hastaneye gelen hasta ve yakınları ile de sohbet eden Prof. Dr. Koç, hastalara geçmiş olsun temennilerini ileterek yeni yıllarını tebrik etti.