2020 Yılının İlk Bebeği Dünyaya Geldi
01 Ocak 2020

Konya’da Melek (34) ve Mehmet Sarıbacak çifti, dördüncü bebeklerine 2020 yılın ilk dakikalarında kavuştu. Konya'da 2020 yılının ilk bebeği 3 kilo 100 gram olarak dünyaya gelen ’Bebek Sarıbacak ’ oldu.

Yılın ilk bebeği olan ‘Sarıbacak’ bebeğe Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Erkan Ataş ile diger hastane idarecileri çeyrek altın ve bebek bakım seti hediye ettiler.

Anneye hediyelerini takdim ettikten sonra açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, “3 kilo 100 gram ağırlığında sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen kız bebeğimiz 2020’nin ilk misafiri oldu. Allah’tan hayırlı, bereketli, uzun ömürler diliyorum. Vatana millete hayırlı bir evlat olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’da “Yeni doğan bebeğimize hayırlı ömürler diliyorum. Ailesine hayırlı olsun diliyorum. Bebeğimiz çok sağlıklı görünüyor. Ailesi de çok iyi durumda. 3 tane kardeşi var, 4.üncü bebek olarak aileye inşallah mutluluk getirir diye dua ediyorum” dedi.

34 yaşındaki Melek Sarıbacak, Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın, Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine gelerek doğumu beklemeye başladı. Sancıları artınca doğum odasına alınan genç anne saat 00.02'de normal doğumla sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi.