Manisa Şehir Hastanesi Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
26 Haziran 2019

Manisa Şehir Hastanesi’nde Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 19 Ağustos-30 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenecektir. Programa çocuk ve erişkin acil servislerde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşire, ebe (hemşire yetkili), sağlık memuru ( toplum sağlığı) katılabilecektir.

Başvuru yapmak isteyenler, Sağlık Bakanlığından tescilli unvanı ile ilgili diploma fotokopisi*, kimlik fotokopisi*, hemşire yetki belgesi (ebeler için) * ,eğer acil serviste çalışmıyor ise acil serviste çalıştırılmasının planlandığına dair üst yazı ve ekte yer alan başvuru formunu doldurup, Hastane Başhekimi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ne onaylattıktan sonra tüm belgelerin, program sorumlusuna e-mail olarak gönderimini sağlayarak; görev yaptıkları kurum aracılığı ile 8- 22 Temmuz 2019 tarihleri arasında Müdürlüğümüz Eğitim ve Ar- Ge Birimine üst yazı ile iletmeleri gerekmektedir.

*Önlü arkalı kimlik fotokopisi ve diploma fotokopisi ile hemşire yetki belgesinin (ebeler için)  hastane başhekimliğine “aslı gibidir” kaşesi yaptırılmalıdır.

ProgramSorumlusu:  Gönül BOZACI

E-posta:Gonul.Bozaci@saglik.gov.tr