Karapınar Sağlığı Adına Yeni Projeler Hazır
26 Aralık 2019

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkan ve yardımcılarımız ile birlikte Karapınar’da bulunan sağlık tesislerinde görevli çalışanlarla bir araya gelerek, Karapınar sağlığını masaya yatırdılar. İl Sağlık Müdürümüz, Karapınar Kaymakamı Onur Kökçü ve Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ile buluşarak Karapınar sağlığı adına yapılması planlanan projeler konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Karapınar Devlet Hastanesi’nde sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek, ihtiyaçları ve sorunları tespit etmek amacıyla birim birim değerlendirme toplantıları yaptıklarını vurgulayan Prof. Dr. Koç, tüm sağlık çalışanlarının söz alarak duygu ve düşüncelerini ifade ettikleri toplantıların ardından Karapınar Devlet Hastanesi'nden sağlık hizmeti alan hasta ve yakınlarını da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Karapınar ilçesinde sunulan sağlık hizmetleri çeşitliliğinin ve kalitesinin artması adına önemli projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirten Prof. Dr. Koç, “Karapınar devlet hastanemiz son derece kaliteli sağlık hizmeti sunan bir sağlık tesisimiz. Geçen yıla göre yatak doluluk oranları ve bakılan hasta sayısında da önemli oranda artış sağlandığını görüyoruz. Palyatif servis, fizik tedavi gibi yeni birimi ile de son derece nitelikli bir şekilde sağlık hizmeti sunmaktadır” dedi. Prof. Dr. Koç, Karapınar Devlet Hastanesi’nin eski yerinde bulunan arsa üzerinde 8 hekimlik aile sağlığı merkezi, sağlıklı hayat merkezi ve 112 acil sağlık hizmetleri istasyonun da yer alacağı projenin tamamlandığını ve 2020 yılı içerisinde ihaleye çıkılacağını söyledi.

Sağlık Müdürü ve hizmet başkanları ile karşılıklı konuşma ve dertlerini anlatma fırsatı bulan hastane çalışanları da toplantılardan duydukları memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler. Hastane de gerçekleştirilen değerlendirme toplantılarının ardından Karapınar İlçe Sağlık Müdürlüğü1 ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını da ziyaret eden Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları buralarda görev yapan sağlık çalışanları ile sohbet ederek Karapınar programını tamamladılar.