Çumra Ağız ve Diş Sağlığında da İlerliyor
10 Şubat 2020

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Prof. Dr. Kadir Durgut, Çumra Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak yeni yerinde hizmet sunmaya başlayan 5 ünitli ağız ve diş sağlığı binasında incelemelerde bulundu. Hastane Başhekimi Dr. Nihat Gedik ve hastane idarecilerinin de eşlik ettiği ziyarette İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Koç, diş tedavisi alan vatandaşlarla ve burada görev yapan sağlık çalışanları ile istişarelerde bulundu.

Çumra’da verilen diş sağlığı hizmetlerinin niteliğini ve çeşitliliğini artırabilme adına İl Sağlık Müdürlüğü olarak önemli çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Prof. Dr. Koç, “Çumra Belediyesi tarafından tarafımıza tahsis edilen binanın iç duvarları da dâhil olmak üzere tüm odalarında yenileme çalışmaları tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine açılmıştır. 5 diş ünitesi kapasiteli, en yeni cihazlarla takviye edilmiş olan ağız ve diş sağlığı merkezimizin hayırlı hizmetler sunmasını temenni ediyorum” dedi.