İl Sağlık Müdürümüzden Kurban Bayramı Ziyaretleri
04 Ağustos 2020

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanlarımız, Kurban Bayramı sebebiyle gerçekleştirdikleri hastane ziyaretlerinde bayram mesaisinde olan sağlık çalışanlarının ve hastanede tedavi gören vatandaşların bayramını kutladılar. Prof. Dr. Koç ve beraberindeki hizmet başkanları, Kurban Bayramı öncesi hastane yöneticileri ile yapılan toplantılarda alınan kararların hastanelerde nasıl uygulandığını ve özellikle acil servislerdeki durumu yerinde kontrol ettiler.
Hastanelerde test kiti, ilaç ve ekipman sorunu yaşanıp yaşanmadığı konusunda da hastane yöneticilerinden bilgi alan Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları, Konya merkez ve ilçelerinde bulunan sağlık tesislerinde özverili bir şekilde görev yapan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ettiler.