2. Dönem Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı-Sakarya
21 Nisan 2024

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından 27.05.2024-05.07.2024 tarihleri arasında "2. Dönem Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" düzenlenecektir. Eğitim Programına katılmak isteyenlerin https://ekip.saglik.gov.tr adresinden e-devlet aracılığıyla sisteme giriş yaparak başvuru yapmaları tüm belgeleri yazımız ekinde gönderilen program sorumlusuna e-mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Aynı evrakların aynı zamanda "Adnan Menderes Cad. Sağlık Sk. No: 195 Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Birimi Adapazarı Sakarya" adresine 15 Nisan 2024 - 26 Nisan 2024 tarihleri arasında

Başvuru için gerekli belgeler;

Bu sertifika programına Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitelerinde çalışmakta olan veya çalıştırılması planlanan (belgelendirilmesi kaydıyla) hemşireler, hemşirelik yetkisi almış ebeler, sağlık memurları (toplum sağlığı) ve bu standarttın yayınlandığı tarihten önce (10.04.2017) Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitelerinde çalışmaya başlamış ve halen çalışmakta olan ebeler başvuru yapabilir.

Başvuru Formu (onaylı)

Nüfus cüzdanı fotokopisi

Yenidoğan Yoğun Bakımda çalışıyor olması ve çalışma süresi ya da çalıştırılacağına dair Sağlık Bakım Hizmetlerinden yazılmış belge Hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) olduğunu belirten diploma fotokopisi Hemşire yetki belgesi (ebeler için)

Program Sorumlusu: Prof. Dr. İbrahim CANER