SAĞLIK BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI 8000 İŞÇİ ALIMI GÖREVE BAŞLAMA İŞLEMLERİ
07 Haziran 2024

Bakanlığımız tarafından ilimiz Konya Sosyalleştirme Bölgesine atanan personelin görev yapacağı sağlık tesisleri ekli listede yer almakta olup ataması yapılan personelin 10.06.2024 – 28.06.2024 tarihleri arasında (10 iş günü) görev yerine başvurması gerekmektedir.

Halk Sağlığı Laboratuvarı, Meram İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Selçuklu İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne ataması yapılan personelin başlayış işlemleri İl Sağlık Müdürlüğünce yapılacağından doğrudan Müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Kurumlara (Devlet Hastaneleri, Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şehir Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi vb.) ataması yapılan personelin göreve başlama işlemleri atandığı kurum tarafından yapılacağından atandığı kuruma müracaat etmeleri gerekmektedir.

Asil olarak yerleştirmeleri yapılan hak sahiplerinden y
ukarıda belirtilen süre içinde (10.06.2024-28.06.2024) mazeretsiz olarak göreve başlamayanlar yerleştirmeden doğan tüm haklarını kaybedeceklerdir.Bu durumda olanların atamaları iptal edilecek olup yerine sırada bulunan yedek hak sahiplerinin evrakı kabul edilecektir.

İşbu ilan; kura neticesinde yerleşmeye hak kazananlar için tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

EKİP sistemine düşmeyen adayların başlayış işlemleri ve yedek adayların süreçleri ile ilgili bilahare duyuru yayınlanacaktır.

8.000 İşçi Göreve Başlayacak Personel Listesi.pdf

2024 YILI 8.000 İŞÇİ ALIMI GÖREVE BAŞLAMA İLAN METNİ.docx