Kadınhanı Sağlığı Yeni Yatırımlarla Gelişiyor
12 Temmuz 2024

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanları Kadınhanı ilçesinde bulunan sağlık tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Kadınhanı Devlet Hastanesi, ilçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 acil sağlık istasyonunu ziyaret eden Prof. Dr. Koç, görev başında bulunan sağlık çalışanları ile sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.

‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti
Kadınhanı Devlet Hastanesi’nde başhekimlik görevine yeni atanan Uz. Dr. Ahmet Uyanık ve hastane müdürü Mehmet Avcı ile de bir araya gelen Prof. Dr. Koç, İdarecilere yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Prof. Dr. Koç, hastanede görev yapan doktorlarla da bir araya gelerek beklentilerini dile getirdi. Acil servis ve diğer sağlık çalışanlarıyla da görevleri başında görüşerek Kadınhanı Devlet Hastanesi’nin bütün birimleriyle rolünden istenen sağlık hizmetlerini karşılaması için gereken her türlü desteği verdiklerini ifade eden Prof. Dr. Koç, “Hastane olarak uzman hekim ve sağlık personeli olarak iyi durumdayız, daha iyiye ulaşma adına hep birlikte çalışacağız ve daha fazla gayret göstereceğiz” dedi.

‘50 Yataklı Hastane’

İlçemize yeni bir hastane yapılacağını ifade eden Prof. Dr. Koç, yatırıma alınan ve mevcut hastanenin yanında arsa işlemleri tamamlanan 50 Yataklı Hastanenin proje çalışmalarının Sağlık Bakanlığınca başlatıldığını ifade etti.

‘Sağlık yatırımları hızla tamamlanıyor’
Sağlık tesisleri ziyaretlerinin ardından Kadınhanı’nda devam eden sağlık yatırımlarının son durumunu yerinde gören ve yetkililerden bilgi alan Prof. Dr. Koç,  inşaatın hızlı bir şekilde ilerlemesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Koç, “İlçemize kazandıracağımız İlçe Sağlık Müdürlüğü, 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu ve aile sağlığı merkezi inşaatımızın 1 yıl içinde tamamlanmasını hedefliyoruz. İnşaatımızın tamamlanması ile birlikte bu sağlık tesislerimiz çok daha uygun fiziki şartlarda vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunacaklardır” diyerek sözlerini tamamladı.

• .