Cihanbeyli’de Sağlık Altyapısı Hızla Güçleniyor
22 Temmuz 2024

Cihanbeyli ilçesinde hizmet sunan sağlık tesislerinin değerlendirme toplantıları İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç başkanlığında gerçekleştirildi. Cihanbeyli İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde sunulan hizmetlerin masaya yatırılması ile başlayan ilçe değerlendirme toplantılarına Cihanbeyli Devlet Hastanesi’nde yapılan toplantı ile devam edildi.

‘Sağlık hizmetleri için yeni projeler hayata geçiyor’

Cihanbeyli İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında konuşan Prof. Dr. Koç, öncelikle yapımı hızla devam eden Cihanbeyli İlçe Sağlık Müdürlüğü, sağlıklı hayat merkezi ve aile sağlığı merkezinin bir arada bulunduğu sağlık tesisi inşaatındaki son durum hakkında bilgiler verdi. Devam eden ilçe sağlık müdürlüğü binası nedeniyle geçici yerinde sınırlı şartlarda hizmet sunan sağlık çalışanlarına teşekkür eden Prof. Dr. Koç, “Mevcut şartlar altında büyük bir özveri ve gayretle hizmet sunduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. İlçemizde devam eden projemizin tamamlanası ile birlikte hem çalışan memnuniyeti hem de hasta memnuniyeti daha da üst seviyelere çıkacaktır. Cihanbeyli ilçemizde devam eden projemizin örnekleri pek çok ilçemizde tamamlanarak vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmaya başlamıştır. Cihanbeyli’mizde de modern şartlarda üst düzey sağlık hizmetlerini yeni binamızda vatandaşlarımızla buluşturacağız” diyerek Cihanbeyli’de sağlık altyapısının daha da güçleneceğini söyledi.

‘Cihanbeyli Devlet Hastanesi’nde sağlık hizmet kalitesi artıyor’

İlçe Sağlık Müdürlüğü değerlendirmelerinin ardından Cihanbeyli Devlet Hastanesi’ne geçen Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları burada da hastane yöneticileri, hekimler ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldiler. Hastanede sunulan sağlık hizmetleri ve yapılan yeni çalışmalar ile ilgili olarak Hastane Başhekimi Doç. Dr. Batuhan Ergani’den bilgi alan Prof. Dr. Koç, Cihanbeyli Devlet Hastanesi’nde sunulan sağlık hizmeti kalitesinin her geçen gün artmaya devam ettiğini görmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Cihanbeyli Devlet Hastanesi’nin rolüne uygun sağlık hizmetini başarı ile sunduğunu belirten Prof. Dr. Koç, tedavi gören hastalar ile de bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

‘Yeniceoba Devlet Hastanesi ek hizmet binası hızla tamamlanıyor’

Cihanbeyli ilçe merkezinde yer alan sağlık tesisi değerlendirmelerinin ardından Yeniceoba’da inşaatı başlayan ve büyük bir kısmı tamamlanan Yeniceoba Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunan Prof. Dr. Koç, “Konya’mızın tüm ilçelerinde hizmet sunan sağlık tesislerimizin çağdaş standartlara ulaşması adına çalışmalar yapıyor, gayret gösteriyoruz. Mart ayında temeli atılan projemizin hızla yükseldiğini görmekten dolayı vatandaşlarımızın mutluluğuna ortak oluyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

• .