Konya Şehir Hastanesi’nde ‘Acil Serviste Hipnotik Yaklaşım Kursu’ Gerçekleştirildi
26 Eylül 2024

Konya Şehir Hastanesi’nde ‘Acil Serviste Hipnotik Yaklaşım Kursu’ düzenlendi. Uzman ve akademisyenlerin yanı sıra pratisyen hekimler ile araştırma görevlisi doktorların büyük ilgi gösterdiği kursta teorik ve pratik eğitimler verildi.

Acil Tıp Uzmanları Derneği’nin (ATUDER) katkıları ile düzenlenen kursun açılışı, Konya Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan Günenc ve Acil Serviste Hipnotik Yaklaşım Kursu Başkanı Prof. Dr. Muhammet Gökhan Turtay’ın konuşmaları ile başladı.

Kurs organizasyonuna ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Hastane Başhekimi Günenc, “Değerli eğitimcilerimize ve programı düzenleyen ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, eğitimin kursa katılan hekim arkadaşlarımıza mesleki yaşamlarında önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

Acil Serviste Hipnotik Yaklaşım Kursu Başkanı Prof. Dr. Turtay’da yaptığı konuşmada kursun düzenlenmesine verdikleri destekler nedeni ile Konya İl Sağlık Müdürlüğü başta olmak üzere Şehir Hastanesi Başhekimliğine ve Acil Tıp Uzmanları Derneğine teşekkür etti. Böylesine önemli bir konunun deneyimli akademisyen hocalar tarafından kursiyerlere verilmesinin önemine vurgu yaptı.

Kurs sonunda katılımcılara sertifikaları verilerek toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile kurs programı sonlandırıldı.

• .